14 juni 2019 - Fiber från Stadsnätsbolaget

Etapp 1 och 2 i projektet har nu lyckats få ihop tillräckligt många anmälningar, vilket betyder att vi också har fåt chansen att få fiber!
Teckna avtal på https://portal.stadsnatsbolaget.se/.

Optisk fiber

Bor du i Ulvsta och är intresserad av att ansluta ditt hus till fibernätet? En fiberanslutning innebär en mycket snabb och stabil anslutning till internet. Det höjer även värdet på fastigheten och möjliggör även för andra tjänster, såsom IP-telefoni och TV i HD-kvalité via internet. Månadskostnaden blir i regel lägre än för tjänsterna via kopparnätet, som dessutom kommer att avvecklas inom kort.

Erbjudandet

Erbjudande
Alternativ 2 är extra fördelaktigt för dig som endast vill framtidssäkra och höja värdet på ditt hus. Du betalar enbart för installationen och är sedan helt fri att göra som du vill. Inga övriga kostnade eller aboneman tillkommer (om du inte själv vill). Du kan sedan när som helst kontakta en internetleverantör eller TV-leverantör för att få bredband och TV via fiber. Ett internetabonemanag med 100 MBit (täcker allas behov) via fiber kostar hälften av vad vi betalar för den skakiga ADSL-uppkopplingen vi har idag.

Informationsmatrial

Post- och telestyreslsens information "Nyttan med bredband"
Post- och telestyreslsens broschyr "Funderar du på att skaffa bredband?"

Hör gärna av dig till oss med funderingar:
Mathias Olsson(Genvägen) 070-313 89 03
Ola Norberg 070-724 50 06

Vi finns även på facebook: Ulvstafiber